Pokémon Go in Wateringen

Op zoek naar info over Pokemon Go in Wateringen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Wateringen. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Wateringen gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Zubat zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Wateringen. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Wateringen? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Wateringen

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Wateringen verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Wateringen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Wateringen samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 9 binnen no-time naar level 19. In de buurt van Wateringen catch je pokemon go in een gebied van 8,5 km.

Pokemon Gyms in Wateringen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Wateringen. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Eevee). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Wateringen vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Wateringen.

Zeldzame Pokemons in Wateringen
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Wateringen. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Wateringen

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Wateringen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Wateringen? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wateringen

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Wateringen? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Wateringen. Maak jij deel uit van het gele team in Wateringen, rode team Wateringen of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Wateringen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 24 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Wateringen? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Wateringen en deel je ervaringen.