Pokémon Go in Oude-Tonge

Wil jij Pokemons vangen in Oude-Tonge? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Oude-Tonge. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Oude-Tonge gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Seaking zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Oude-Tonge. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Oude-Tonge? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Oude-Tonge

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Oude-Tonge verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Oude-Tonge. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Oude-Tonge plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 9 eenvoudig naar level 25. In Oude-Tonge verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Oude-Tonge

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Oude-Tonge. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Mewtwo). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Oude-Tonge heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Oude-Tonge.

Zeldzame Pokemons in Oude-Tonge
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Oude-Tonge. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Oude-Tonge

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Oude-Tonge. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Oude-Tonge? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Oude-Tonge

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Oude-Tonge? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Oude-Tonge. Laat weten of jij zit in het gele team Oude-Tonge, team rood Oude-Tonge of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Oude-Tonge worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 25 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Oude-Tonge? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Oude-Tonge en kun je elkaar helpen en tips geven.