Pokémon Go in Nieuwland

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Nieuwland? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Nieuwland. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Nieuwland gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Krabby zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Nieuwland. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Nieuwland? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Nieuwland

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Nieuwland verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Nieuwland. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Nieuwland via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 4 gemakkelijk naar niveau 15. In Nieuwland loop je met pokemon go namelijk zo 2 km.

Pokemon Gyms in Nieuwland

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Nieuwland. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Abra). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Nieuwland vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Nieuwland.

Zeldzame Pokemons in Nieuwland
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Nieuwland. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Nieuwland

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Nieuwland. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Nieuwland? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Nieuwland

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Nieuwland? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Nieuwland. Laat weten of jij zit in het gele team Nieuwland, team rood Nieuwland of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Nieuwland worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Nieuwland? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Nieuwland plus je kunt ervaringen uitwisselen.