Pokémon Go in Leiden

Op zoek naar info over Pokemon Go in Leiden? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Leiden. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Leiden gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Graveler zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Leiden. Wat zijn zeldzame Pokemons in Leiden? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Leiden

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Leiden te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Leiden. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Leiden met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 2 binnen no-time naar level 23. In de buurt van Leiden vang je veel pokemon in een straal van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Leiden

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Leiden. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Graveler). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Leiden vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Leiden.

Zeldzame Pokemons in Leiden
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Leiden. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Leiden

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Leiden. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Leiden? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Leiden

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Leiden? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Leiden. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Leiden, het rode team van Leiden of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Leiden worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Leiden? Schrijf dan hieronder een review. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Leiden plus je kunt ervaringen uitwisselen.