Zubat in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Zubat? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Zubat. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Zubat uit de populaire app Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Zubat gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #041
Pokemon naam Zubat
Categorie Pokemon Bat Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 Flying
Zwaktes Electric, Ice, Psychic, Rock
Gewicht 7.5 kilogram
Lengte 0.8 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Zubat candies
Zubat Pokemon Go
Zubat uit Pokemon Go

Zubat ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Wigglytuff. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Golbat. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Zubat te vangen. Voor het ontwikkelen van Zubat heb je het volgende nodig: 50x Zubat candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Zubat aanvallen

Meteen Zubat uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Bat Pokèmon. Zijn type(s) zijn Poison en Flying. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Zubat. De zwaktes van deze pokemon zijn: Electric, Ice, Psychic, Rock. Wil je Zubat aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 7.5 kilogram en lengte van 0.8 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Extra informatie over Zubat uit Pokemon Go
Zubat blijft rustig onbeweeglijk in een donkere vlek in het helder daglicht uur. Het doet dit omdat langdurige blootstelling aan de zon veroorzaakt zijn lichaam iets verbrand te worden.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Zubat vangen

Nieuwsgierig waar Zubat te vinden is? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Verhelderend! Want zo kun jij Zubat snel en eenvoudig vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Zubat?
Zubat kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en zie waar jij Zubat kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Zubat zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma