Pokémon Go in Walsoorden

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Walsoorden? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Walsoorden. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Walsoorden gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Sandslash zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Walsoorden. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Walsoorden? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Walsoorden

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Walsoorden te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Walsoorden. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Walsoorden met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 4 binnen no-time naar level 15. In de regio Walsoorden vang je veel pokemon in een straal van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Walsoorden

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Walsoorden. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Zubat). Dan kan het gevecht beginnen! In Walsoorden zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Walsoorden.

Zeldzame Pokemons in Walsoorden
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Walsoorden. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Walsoorden

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Walsoorden. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Walsoorden? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Walsoorden

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Walsoorden? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Walsoorden. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Walsoorden, team rood van Walsoorden of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Walsoorden worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Walsoorden? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Walsoorden zodat je elkaar wellicht kunt helpen.