Pokémon Go in Retranchement

Wil jij Pokemons vangen in Retranchement? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Retranchement. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Retranchement gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Starmie zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Retranchement. Wat zijn zeldzame Pokemons in Retranchement? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Retranchement

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Retranchement verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Retranchement. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Retranchement via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 7 eenvoudig naar level 16. In de buurt van Retranchement wandel je al snel zo’n 4 km.

Pokemon Gyms in Retranchement

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Retranchement. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Magnemite). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Retranchement zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Retranchement.

Zeldzame Pokemons in Retranchement
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Retranchement. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Retranchement

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Retranchement. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Retranchement? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Retranchement

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Retranchement? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Retranchement. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Retranchement, het rode team van Retranchement of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Retranchement worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Retranchement? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Retranchement en kun je elkaar helpen en tips geven.