Pokémon Go in Oudelande

Wil jij unieke Pokemons vangen in Oudelande? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Oudelande. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Oudelande gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of ben jij op de hoogte waar Dodrio gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Oudelande. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Oudelande? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Oudelande

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Oudelande verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Oudelande. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Oudelande direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 7 snel naar level 16. In de regio Oudelande vang je veel pokemon in een straal van 1 km.

Pokemon Gyms in Oudelande

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Oudelande. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidoran-male). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Oudelande zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Oudelande.

Zeldzame Pokemons in Oudelande
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Oudelande. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Oudelande

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Oudelande. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Oudelande? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Oudelande

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Oudelande? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Oudelande. Maak jij deel uit van het gele team in Oudelande, het rode team van Oudelande of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Oudelande worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Oudelande? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Oudelande waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.