Pokémon Go in Oosterland

Wil jij unieke Pokemons vangen in Oosterland? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Oosterland. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Oosterland gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Starmie zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Oosterland. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Oosterland? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Oosterland

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Oosterland verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Oosterland. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Oosterland met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 8 eenvoudig naar level 17. In de regio Oosterland catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Oosterland

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Oosterland. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Pikachu). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Oosterland kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Oosterland.

Zeldzame Pokemons in Oosterland
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Oosterland. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Oosterland

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Oosterland. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Oosterland? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Oosterland

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Oosterland? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Oosterland. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Oosterland, het rode team van Oosterland of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Oosterland worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Oosterland? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Oosterland en deel je ervaringen.