Pokémon Go in Goes

Wil jij unieke Pokemons vangen in Goes? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Goes. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Goes gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Geodude zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Goes. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Goes? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Goes

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Goes te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Goes. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Goes plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 1 zo door naar niveau 21. Binnen Goes vang je veel pokemon in een straal van 7,5 km.

Pokemon Gyms in Goes

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Goes. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Seaking). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Goes vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Goes.

Zeldzame Pokemons in Goes
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Goes. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Goes

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Goes. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Goes? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Goes

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Goes? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Goes. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Goes, het rode team Goes of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Goes worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Goes? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Goes en deel je ervaringen.