Pokémon Go in Axel

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Axel? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Axel. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Axel gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Spearow gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Axel. Wat zijn zeldzame Pokemons in Axel? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Axel

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Axel verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Axel. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Axel met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 6 binnen no-time naar level 25. In Axel vang je veel pokemon in een straal van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Axel

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Axel. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Venomoth). Dan kan het gevecht beginnen! In Axel zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Axel.

Zeldzame Pokemons in Axel
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Axel. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Axel

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Axel. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Axel? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Axel

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Axel? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Axel. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Axel, het rode team van Axel of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Axel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Axel? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Axel zodat je elkaar wellicht kunt helpen.