Zapdos in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Zapdos? Van harte welkom in deze online Pokédex. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Zapdos. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Zapdos uit de game Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Zapdos het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #145
Pokemon naam Zapdos
Categorie Pokemon Electric Pokèmon
Type 1 Electric
Type 2 Flying
Zwaktes Ice, Rock
Gewicht 52.6 kilogram
Lengte 1.6 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Zapdos Pokemon Go
Zapdos uit Pokemon Go

Zapdos ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Articuno. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Moltres. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Zapdos te vangen. Voor het ontwikkelen van Zapdos is benodigd: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Zapdos aanvallen

Direct Zapdos uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Electric Pokèmon. Zijn type(s) zijn Electric en Flying. Elk type heeft bepaalde sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Houd ook rekening met de zwaktes van Zapdos. Bekende zwaktes zijn: Ice, Rock. Direct Zapdos aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 52.6 kilogram en lengte van 1.6 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Zapdos uit Pokemon Go
Zapdos is een legendarische vogel Pokémon die de mogelijkheid om elektriciteit te controleren is. Het leeft meestal in donderwolken. De Pokémon wint macht als het wordt getroffen door de bliksem bouten.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Zapdos vangen

Direct weten waar Zapdos zich schuilhoudt? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Zodoende kun je Zapdos snel en eenvoudig vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Zapdos?
Zapdos kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en ontdek waar je Zapdos kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Zapdos zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma