Pokémon Go in Zande

Wil jij Pokemons vangen in Zande? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Zande. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Zande gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Rattata zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Zande. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Zande? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Zande

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Zande verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Zande. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Zande via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 2 snel naar level 20. In de buurt van Zande verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Zande

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Zande. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Venusaur). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Zande vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Zande.

Zeldzame Pokemons in Zande
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Zande. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Zande

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Zande. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Zande? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Zande

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Zande? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Zande. Laat weten of jij zit in het gele team Zande, team rood van Zande of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Zande worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Zande? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Zande waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.