Pokémon Go in Westende

Wil jij Pokemons vangen in Westende? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Westende. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Westende gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Pidgeot zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Westende. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Westende? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Westende

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Westende te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Westende. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Westende direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 6 eenvoudig naar level 26. Binnen Westende vang je veel pokemon in een straal van 3 km.

Pokemon Gyms in Westende

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Westende. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Wartortle). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Westende kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Westende.

Zeldzame Pokemons in Westende
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Westende. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Westende

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Westende. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Westende? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Westende

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Westende? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Westende. Laat weten of jij zit in het gele team Westende, team rood Westende of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Westende worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 48 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Westende? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Westende en kun je elkaar helpen en tips geven.