Pokémon Go in Waardamme

Wil jij unieke Pokemons vangen in Waardamme? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Waardamme. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Waardamme gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kangaskhan zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Waardamme. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Waardamme? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Waardamme

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Waardamme verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Waardamme. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Waardamme via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 11 zo door naar niveau 16. In de buurt van Waardamme catch je pokemon go in een gebied van 3 km.

Pokemon Gyms in Waardamme

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Waardamme. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Jigglypuff). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Waardamme zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Waardamme.

Zeldzame Pokemons in Waardamme
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Waardamme. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Waardamme

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Waardamme. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Waardamme? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waardamme

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Waardamme? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Waardamme. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Waardamme, team rood Waardamme of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Waardamme worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 58 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Waardamme? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Waardamme en deel je ervaringen.