Pokémon Go in Pittem

Wil jij unieke Pokemons vangen in Pittem? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Pittem. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Pittem gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Mankey gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Pittem. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Pittem? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Pittem

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Pittem verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Pittem. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Pittem plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 5 snel naar level 22. In de buurt van Pittem vang je veel pokemon in een straal van 5 km.

Pokemon Gyms in Pittem

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Pittem. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Sandslash). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Pittem zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Pittem.

Zeldzame Pokemons in Pittem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Pittem. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Pittem

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Pittem. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Pittem? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Pittem

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Pittem? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Pittem. Maak jij deel uit van het gele team in Pittem, rode team Pittem of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Pittem worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Pittem? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Pittem plus je kunt ervaringen uitwisselen.