Pokémon Go in Merkem

Wil jij Pokemons vangen in Merkem? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Merkem. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Merkem gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Horsea zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Merkem. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Merkem? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Merkem

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Merkem verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Merkem. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Merkem direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 7 zo door naar niveau 25. Binnen Merkem catch je pokemon go in een gebied van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Merkem

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Merkem. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Parasect). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Merkem heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Merkem.

Zeldzame Pokemons in Merkem
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Merkem. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Merkem

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Merkem. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Merkem? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Merkem

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Merkem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Merkem. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Merkem, team rood van Merkem of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Merkem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Merkem? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Merkem en kun je elkaar helpen en tips geven.