Pokémon Go in Kortrijk

Op zoek naar info over Pokemon Go in Kortrijk? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Kortrijk. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Kortrijk gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Nidoqueen zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Kortrijk. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Kortrijk? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Kortrijk

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Kortrijk verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Kortrijk. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Kortrijk via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 2 binnen no-time naar level 22. In Kortrijk loop je met pokemon go namelijk zo 3,5 km.

Pokemon Gyms in Kortrijk

Heb je level 5 bereikt? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Kortrijk. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Magnemite). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Kortrijk zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Kortrijk.

Zeldzame Pokemons in Kortrijk
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Kortrijk. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Kortrijk

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Kortrijk. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Kortrijk? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kortrijk

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Kortrijk? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Kortrijk. Laat weten of jij zit in het gele team Kortrijk, het rode team Kortrijk of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Kortrijk worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Kortrijk? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Kortrijk zodat je elkaar wellicht kunt helpen.