Pokémon Go in Kanegem

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Kanegem? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Kanegem. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Kanegem gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Ivysaur zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Kanegem. Wat zijn zeldzame Pokemons in Kanegem? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Kanegem

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Kanegem verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Kanegem. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Kanegem direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 10 gemakkelijk naar niveau 17. Rondom Kanegem wandel je al snel zo’n 9,5 km.

Pokemon Gyms in Kanegem

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Kanegem. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Seaking). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Kanegem zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Kanegem.

Zeldzame Pokemons in Kanegem
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Kanegem. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Kanegem

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Kanegem. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Kanegem? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kanegem

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Kanegem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Kanegem. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Kanegem, het rode team van Kanegem of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Kanegem worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Kanegem? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Kanegem waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.