Pokémon Go in Izegem

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Izegem? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Izegem. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Izegem gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Ponyta zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Izegem. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Izegem? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Izegem

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Izegem te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Izegem. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Izegem direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 1 snel naar level 20. In de regio Izegem loop je met pokemon go namelijk zo 9 km.

Pokemon Gyms in Izegem

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Izegem. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Rattata). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Izegem zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Izegem.

Zeldzame Pokemons in Izegem
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Izegem. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Izegem

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Izegem. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Izegem? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Izegem

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Izegem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Izegem. Maak jij deel uit van het gele team in Izegem, het rode team van Izegem of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Izegem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Izegem? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Izegem en deel je ervaringen.

One thought on “Pokémon Go in Izegem

  • 23 augustus 2016 at 19:58
    Permalink

    Net mr mime gevangen in emelgem (izegem) in zijstraat van de weg naar ardooie

Comments are closed.