Pokémon Go in Gistel

Wil jij Pokemons vangen in Gistel? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Gistel. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Gistel gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Eevee gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Gistel. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Gistel? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Gistel

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Gistel verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Gistel. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Gistel direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 6 snel naar level 26. Binnen Gistel loop je met pokemon go namelijk zo 1 km.

Pokemon Gyms in Gistel

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Gistel. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Zapdos). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Gistel zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Gistel.

Zeldzame Pokemons in Gistel
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Gistel. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Gistel

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Gistel. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Gistel? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Gistel

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Gistel? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Gistel. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Gistel, het rode team Gistel of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Gistel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Gistel? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Gistel zodat je elkaar wellicht kunt helpen.