Pokémon Go in Geluwe

Wil jij unieke Pokemons vangen in Geluwe? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Geluwe. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Geluwe gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Kangaskhan zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Geluwe. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Geluwe? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Geluwe

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Geluwe verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Geluwe. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Geluwe direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 2 eenvoudig naar level 22. Rondom Geluwe catch je pokemon go in een gebied van 1 km.

Pokemon Gyms in Geluwe

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Geluwe. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Dodrio). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Geluwe zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Geluwe.

Zeldzame Pokemons in Geluwe
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Geluwe. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Geluwe

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Geluwe. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Geluwe? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Geluwe

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Geluwe? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Geluwe. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Geluwe, rode team Geluwe of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Geluwe worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 25 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Geluwe? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Geluwe plus je kunt ervaringen uitwisselen.