Pokémon Go in Egem

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Egem? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Egem. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Egem gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Magneton zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Egem. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Egem? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Egem

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Egem verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Egem. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Egem samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 11 gemakkelijk naar niveau 16. In Egem loop je met pokemon go namelijk zo 2,5 km.

Pokemon Gyms in Egem

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Egem. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Koffing). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Egem zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Egem.

Zeldzame Pokemons in Egem
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Egem. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Egem

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Egem. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Egem? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Egem

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Egem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Egem. Laat weten of jij zit in het gele team Egem, team rood Egem of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Egem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Egem? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Egem plus je kunt ervaringen uitwisselen.