Pokémon Go in Aalbeke

Wil jij unieke Pokemons vangen in Aalbeke? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Aalbeke. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Aalbeke gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Victreebel zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Aalbeke. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Aalbeke? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Aalbeke

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Aalbeke verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Aalbeke. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Aalbeke met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 1 eenvoudig naar level 23. Rondom Aalbeke verzamel je pokemons over meer dan 4,5 km.

Pokemon Gyms in Aalbeke

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Aalbeke. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Seaking). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Aalbeke heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Aalbeke.

Zeldzame Pokemons in Aalbeke
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Aalbeke. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Aalbeke

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Aalbeke. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Aalbeke? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Aalbeke

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Aalbeke? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Aalbeke. Maak jij deel uit van het gele team in Aalbeke, team rood Aalbeke of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Aalbeke worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Aalbeke? Plaats dit dan nu direct hieronder. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Aalbeke zodat je elkaar wellicht kunt helpen.