Weezing in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Weezing? Dan zit je goed in onze Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Weezing. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Weezing uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Weezing het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #110
Pokemon naam Weezing
Categorie Pokemon Poison Gas Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 9.5 kilogram
Lengte 1.2 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Weezing Pokemon Go
Weezing uit Pokemon Go

Weezing ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Koffing. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Rhyhorn. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Weezing te vangen. Voor de ontwikkeling van Weezing is nodig: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Weezing aanvallen

Direct Weezing uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Poison Gas Pokèmon. Zijn type is Poison en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Weezing. De zwaktes van deze pokemon zijn: Ground, Psychic. Plannen tot Weezing aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 9.5 kilogram en lengte van 1.2 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Weezing uit Pokemon Go
Weezing houdt de gassen afgegeven door verrotte keuken vuilnis. Deze Pokémon zal een vuile, onverzorgde huis te vinden en maken het haar huis. ‘S Nachts, als de mensen in het huis slapen, zal het gaan door de prullenbak.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Weezing vangen

Wil jij weten waar Weezing gevonden kan worden? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Zodoende kun je Weezing vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Weezing?
Weezing kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en leer waar je Weezing kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Weezing wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma