Weepinbell in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Weepinbell? In onze online Pokédex lees je er alles over. In deze post lees je alle benodigde informatie over Weepinbell. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Weepinbell uit het populaire spel Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Weepinbell gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #070
Pokemon naam Weepinbell
Categorie Pokemon Flycatcher Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 6.4 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Bellsprout candies
Weepinbell Pokemon Go
Weepinbell uit Pokemon Go

Weepinbell ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Bellsprout. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Victreebel. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Weepinbell te vangen. Voor het ontwikkelen van Weepinbell heb je het volgende nodig: 100x Bellsprout candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Weepinbell aanvallen

Vandaag nog Weepinbell uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Flycatcher Pokèmon. Zijn type(s) zijn Grass en Poison. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Weepinbell. Dit zijn onder andere: Fire, Ice, Flying, Psychic. Direct Weepinbell aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 6.4 kilogram en lengte van 1.0 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra details over Weepinbell uit Pokemon Go
Weepinbell heeft een grote haak op de achterzijde. ‘S nachts, de Pokémon haken op een boomtak en gaat slapen. Als het beweegt rond in haar slaap, kan het wakker om zichzelf te vinden op de grond.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Weepinbell vangen

Direct weten waar Weepinbell gevonden kan worden? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Op die manier kun jeWeepinbell snel vinden en vangen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Weepinbell?
Weepinbell is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Weepinbell kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Weepinbell wordt veel eenvoudiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma