Weedle in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Weedle? Dan zit je goed in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Weedle. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Weedle uit de game Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Weedle zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #013
Pokemon naam Weedle
Categorie Pokemon Hairy Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Flying, Psychic, Rock
Gewicht 3.2 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 12x Weedle candies
Weedle Pokemon Go
Weedle uit Pokemon Go

Weedle ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Butterfree. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Kakuna. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Weedle te vangen. Voor het ontwikkelen van Weedle heb je het volgende nodig: 12x Weedle candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Weedle aanvallen

Vandaag nog Weedle uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Hairy Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Bug en Poison. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Weedle. Dit zijn bijvoorbeeld: Fire, Flying, Psychic, Rock. Plannen tot Weedle aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 3.2 kilogram en lengte van 0.3 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Korte omschrijving van  Weedle uit Pokemon Go
Weedle kan enorm goed ruiken. Met zijn grote rode (sterke) neus kan hij met een snuf zijn favoriete bladeren onderscheiden van de bladeren die hij niet lekker vindt.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Weedle vangen

Wil jij weten waar Weedle gevonden kan worden? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Weedle makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Weedle?
Weedle kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en zie waar jij Weedle kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Weedle zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma