Wartortle in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Wartortle? Van harte welkom in deze online Pokédex. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Wartortle. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Wartortle uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Scroll naar beneden voor tips hoe je Wartortle gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #008
Pokemon naam Wartortle
Categorie Pokemon Turtle Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 22.5 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Squirtle candies
Wartortle Pokemon Go
Wartortle uit Pokemon Go

Wartortle ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Squirtle. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Blastoise. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Wartortle te vangen. Voor het ontwikkelen van Wartortle is benodigd: 100x Squirtle candies. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Wartortle aanvallen

Direct Wartortle uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Turtle Pokèmon. Zijn type is Water en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Wartortle. Dit zijn onder andere: Electric, Grass. Vandaag nog Wartortle aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 22.5 kilogram en lengte van 1.0 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Korte omschrijving van  Wartortle uit Pokemon Go
Zijn staart is groot en bedekt met een rijke, dikke vacht. De staart wordt steeds dieper in kleur naarmate Wartortle ouder wordt. De krassen op zijn schelp zijn het bewijs van de taaiheid van deze Pokémon. Je hebt ‘m niet zomaar verslagen!

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Wartortle vangen

Wil jij weten waar Wartortle gevangen kan worden? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Wartortle vangen en snel een level verder komen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Wartortle?
Wartortle is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en ontdek waar je Wartortle kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Wartortle zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma