Pokémon Go in Ways

Wil jij Pokemons vangen in Ways? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Ways. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Ways gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Starmie zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Ways. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Ways? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Ways

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Ways verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Ways. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Ways samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 4 eenvoudig naar level 26. In de buurt van Ways verzamel je pokemons over meer dan 4 km.

Pokemon Gyms in Ways

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Ways. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Mew). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Ways zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Ways.

Zeldzame Pokemons in Ways
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Ways. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Ways

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Ways. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Ways? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ways

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Ways? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Ways. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Ways, team rood van Ways of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Ways worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Ways? Schrijf dan hieronder een review. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Ways en deel je ervaringen.