Pokémon Go in Wauthier-Braine

Wil jij unieke Pokemons vangen in Wauthier-Braine? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Wauthier-Braine. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wauthier-Braine gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Ponyta zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Wauthier-Braine. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wauthier-Braine? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Wauthier-Braine

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Wauthier-Braine verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Wauthier-Braine. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Wauthier-Braine direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 9 snel naar level 25. In Wauthier-Braine vang je veel pokemon in een straal van 9,5 km.

Pokemon Gyms in Wauthier-Braine

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Wauthier-Braine. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Ekans). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Wauthier-Braine kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Wauthier-Braine.

Zeldzame Pokemons in Wauthier-Braine
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Wauthier-Braine. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Wauthier-Braine

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Wauthier-Braine. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Wauthier-Braine? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wauthier-Braine

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Wauthier-Braine? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Wauthier-Braine. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Wauthier-Braine, team rood Wauthier-Braine of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Wauthier-Braine worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Wauthier-Braine? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Wauthier-Braine plus je kunt ervaringen uitwisselen.