Pokémon Go in Tilly

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Tilly? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Tilly. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Tilly gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Goldeen zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Tilly. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Tilly? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Tilly

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Tilly te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Tilly. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Tilly direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 9 gemakkelijk naar niveau 15. In Tilly catch je pokemon go in een gebied van 7 km.

Pokemon Gyms in Tilly

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Tilly. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tauros). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Tilly kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Tilly.

Zeldzame Pokemons in Tilly
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Tilly. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Tilly

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Tilly. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Tilly? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Tilly

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Tilly? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Tilly. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Tilly, team rood Tilly of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Tilly worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Tilly? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Tilly zodat je elkaar wellicht kunt helpen.