Pokémon Go in Chastre

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Chastre? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Chastre. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Chastre gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Growlithe zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Chastre. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Chastre? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Chastre

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Chastre verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Chastre. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Chastre samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 10 binnen no-time naar level 25. In Chastre vang je veel pokemon in een straal van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Chastre

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Chastre. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Ponyta). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Chastre heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Chastre.

Zeldzame Pokemons in Chastre
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Chastre. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Chastre

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Chastre. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Chastre? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Chastre

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Chastre? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Chastre. Laat weten of jij zit in het gele team Chastre, het rode team van Chastre of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Chastre worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Chastre? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Chastre en kun je elkaar helpen en tips geven.