Vulpix in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Vulpix? Dan zit je goed in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Vulpix. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Vulpix uit het populaire spel Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Vulpix het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #037
Pokemon naam Vulpix
Categorie Pokemon Fox Pokèmon
Type 1 Fire
Type 2 geen type 2
Zwaktes Water, Ground, Rock
Gewicht 9.9 kilogram
Lengte 0.6 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Vulpix candies
Vulpix Pokemon Go
Vulpix uit Pokemon Go

Vulpix ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Clefable. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Ninetales. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Vulpix te vangen. Voor de ontwikkeling van Vulpix is op dit moment benodigd: 50x Vulpix candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Vulpix aanvallen

Vandaag nog Vulpix uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Fox Pokèmon. Zijn type is Fire en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Vulpix. Bekende zwaktes zijn: Water, Ground, Rock. Plannen tot Vulpix aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 9.9 kilogram en lengte van 0.6 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra details over Vulpix uit Pokemon Go
Op het moment van zijn geboorte, Vulpix heeft een witte staart. De staart scheidt in zes als dit Pokémon ontvangt tal van liefde van zijn trainer. De zes staarten raken prachtig gekruld.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Vulpix vangen

Direct weten waar Vulpix zich schuilhoudt? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Handig! Want zo kun je Vulpix vangen en snel een level verder komen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Vulpix?
Vulpix is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en leer waar je Vulpix kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Het vangen en vinden van Vulpix wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma