Voltorb in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Voltorb? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Voltorb. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Voltorb uit de game Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Voltorb zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #100
Pokemon naam Voltorb
Categorie Pokemon Ball Pokèmon
Type 1 Electric
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground
Gewicht 10.4 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Voltorb candies
Voltorb Pokemon Go
Voltorb uit Pokemon Go

Voltorb ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Kingler. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Electrode. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Voltorb te vangen. Voor het ontwikkelen van Voltorb heb je het volgende nodig: 50x Voltorb candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Voltorb aanvallen

Direct Voltorb uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Ball Pokèmon. Zijn type(s) zijn Electric en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Voltorb. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Ground. Wil je Voltorb aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 10.4 kilogram en lengte van 0.5 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Korte omschrijving van  Voltorb uit Pokemon Go
Voltorb werd voor het eerst waargenomen bij een bedrijf dat produceert Poké Balls. Het verband tussen die waarneming en het feit dat deze Pokémon ziet er zeer vergelijkbaar met een Poké Ball blijft een mysterie.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Voltorb vangen

Direct weten waar Voltorb gevonden kan worden? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Handig! Want zo kun je Voltorb snel en eenvoudig vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Voltorb?
Voltorb is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en vogel uit waar je Voltorb kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Voltorb wordt veel eenvoudiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma