Pokémon Go in Wommersom

Wil jij Pokemons vangen in Wommersom? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Wommersom. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wommersom gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Kabutops zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Wommersom. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Wommersom? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Wommersom

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Wommersom te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Wommersom. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Wommersom direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 9 snel naar level 18. Rondom Wommersom loop je met pokemon go namelijk zo 3,5 km.

Pokemon Gyms in Wommersom

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Wommersom. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Rapidash). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Wommersom kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Wommersom.

Zeldzame Pokemons in Wommersom
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Wommersom. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Wommersom

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Wommersom. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Wommersom? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wommersom

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Wommersom? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Wommersom. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Wommersom, rode team Wommersom of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Wommersom worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 25 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Wommersom? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Wommersom plus je kunt ervaringen uitwisselen.