Pokémon Go in Werchter

Wil jij Pokemons vangen in Werchter? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Werchter. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Werchter gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Vileplume zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Werchter. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Werchter? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Werchter

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Werchter verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Werchter. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Werchter via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 11 zo door naar niveau 15. Binnen Werchter catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Werchter

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Werchter. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Parasect). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Werchter zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Werchter.

Zeldzame Pokemons in Werchter
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Werchter. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Werchter

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Werchter. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Werchter? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Werchter

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Werchter? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Werchter. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Werchter, het rode team Werchter of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Werchter worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Werchter? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Werchter waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.