Pokémon Go in Weerde

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Weerde? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Weerde. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Weerde gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Parasect zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Weerde. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Weerde? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Weerde

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Weerde te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Weerde. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Weerde samen met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 10 eenvoudig naar level 17. In de buurt van Weerde loop je met pokemon go namelijk zo 8,5 km.

Pokemon Gyms in Weerde

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Weerde. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Poliwag). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Weerde zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Weerde.

Zeldzame Pokemons in Weerde
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Weerde. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Weerde

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Weerde. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Weerde? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Weerde

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Weerde? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Weerde. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Weerde, team rood van Weerde of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Weerde worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit Weerde? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Weerde waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.