Pokémon Go in Wange

Wil jij Pokemons vangen in Wange? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Wange. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wange gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Wigglytuff zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Wange. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Wange? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Wange

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Wange te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Wange. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Wange direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 4 snel naar level 26. In de regio Wange loop je met pokemon go namelijk zo 9 km.

Pokemon Gyms in Wange

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Wange. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Pikachu). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Wange vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Wange.

Zeldzame Pokemons in Wange
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Wange. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Wange

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Wange. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Wange? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wange

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Wange? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Wange. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Wange, team rood van Wange of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Wange worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Wange? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Wange zodat je elkaar wellicht kunt helpen.