Pokémon Go in Strijtem

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Strijtem? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Strijtem. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Strijtem gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Nidorino zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Strijtem. Wat zijn zeldzame Pokemons in Strijtem? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Strijtem

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Strijtem te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Strijtem. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Strijtem met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 11 zo door naar niveau 16. Binnen Strijtem loop je met pokemon go namelijk zo 2,5 km.

Pokemon Gyms in Strijtem

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Strijtem. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Rattata). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Strijtem kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Strijtem.

Zeldzame Pokemons in Strijtem
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Strijtem. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Strijtem

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Strijtem. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Strijtem? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Strijtem

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Strijtem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Strijtem. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Strijtem, team rood van Strijtem of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Strijtem worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Strijtem? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Strijtem zodat je elkaar wellicht kunt helpen.