Pokémon Go in Peutie

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Peutie? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Peutie. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Peutie gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Seel gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Peutie. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Peutie? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Peutie

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Peutie te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Peutie. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Peutie met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 5 eenvoudig naar level 22. In de buurt van Peutie verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Peutie

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Peutie. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Seel). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Peutie kun je navigeren naar verschillende gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Peutie.

Zeldzame Pokemons in Peutie
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Peutie. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Peutie

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Peutie. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Peutie? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Peutie

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Peutie? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Peutie. Laat weten of jij zit in het gele team Peutie, team rood Peutie of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Peutie worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 58 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Peutie? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Peutie waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.