Pokémon Go in Molenstede

Wil jij Pokemons vangen in Molenstede? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Molenstede. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Molenstede gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Dratini zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Molenstede. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Molenstede? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Molenstede

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Molenstede te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Molenstede. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Molenstede direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 5 zo door naar niveau 23. In de buurt van Molenstede wandel je al snel zo’n 6 km.

Pokemon Gyms in Molenstede

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Molenstede. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Metapod). Dan kan het gevecht beginnen! In Molenstede zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Molenstede.

Zeldzame Pokemons in Molenstede
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Molenstede. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Molenstede

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Molenstede. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Molenstede? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Molenstede

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Molenstede? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Molenstede. Laat weten of jij zit in het gele team Molenstede, het rode team van Molenstede of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Molenstede worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 32 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Molenstede? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Molenstede waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.