Pokémon Go in Molenbeek-Wersbeek

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Molenbeek-Wersbeek? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Molenbeek-Wersbeek. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Molenbeek-Wersbeek gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Porygon zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Molenbeek-Wersbeek. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Molenbeek-Wersbeek? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Molenbeek-Wersbeek

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Molenbeek-Wersbeek verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Molenbeek-Wersbeek. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Molenbeek-Wersbeek plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 4 binnen no-time naar level 22. In de regio Molenbeek-Wersbeek vang je veel pokemon in een straal van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Molenbeek-Wersbeek

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Molenbeek-Wersbeek. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Drowzee). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Molenbeek-Wersbeek kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Molenbeek-Wersbeek.

Zeldzame Pokemons in Molenbeek-Wersbeek
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Molenbeek-Wersbeek. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Molenbeek-Wersbeek

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Molenbeek-Wersbeek. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Molenbeek-Wersbeek? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Molenbeek-Wersbeek

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Molenbeek-Wersbeek? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Molenbeek-Wersbeek. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Molenbeek-Wersbeek, rode team Molenbeek-Wersbeek of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Molenbeek-Wersbeek worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Molenbeek-Wersbeek? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Molenbeek-Wersbeek waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.