Pokémon Go in Meerbeek

Wil jij unieke Pokemons vangen in Meerbeek? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Meerbeek. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Meerbeek gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Staryu zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Meerbeek. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Meerbeek? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Meerbeek

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Meerbeek verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Meerbeek. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Meerbeek met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 8 eenvoudig naar level 15. Rondom Meerbeek verzamel je pokemons over meer dan 9,5 km.

Pokemon Gyms in Meerbeek

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Meerbeek. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Tentacool). Dan kan het gevecht beginnen! In Meerbeek vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Meerbeek.

Zeldzame Pokemons in Meerbeek
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Meerbeek. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Meerbeek

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Meerbeek. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Meerbeek? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Meerbeek

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Meerbeek? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Meerbeek. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Meerbeek, team rood van Meerbeek of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Meerbeek worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Meerbeek? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Meerbeek waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.