Pokémon Go in Linkebeek

Wil jij Pokemons vangen in Linkebeek? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Linkebeek. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Linkebeek gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Jigglypuff zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Linkebeek. Wat zijn zeldzame Pokemons in Linkebeek? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Linkebeek

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Linkebeek verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Linkebeek. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Linkebeek direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 10 eenvoudig naar level 18. Rondom Linkebeek verzamel je pokemons over meer dan 1,5 km.

Pokemon Gyms in Linkebeek

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Linkebeek. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Chansey). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Linkebeek kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Linkebeek.

Zeldzame Pokemons in Linkebeek
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Linkebeek. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Linkebeek

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Linkebeek. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Linkebeek? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Linkebeek

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Linkebeek? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Linkebeek. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Linkebeek, het rode team van Linkebeek of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Linkebeek worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Linkebeek? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Linkebeek plus je kunt ervaringen uitwisselen.