Pokémon Go in Ezemaal

Op zoek naar info over Pokemon Go in Ezemaal? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Ezemaal. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Ezemaal gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Wartortle zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Ezemaal. Wat zijn zeldzame Pokemons in Ezemaal? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Ezemaal

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Ezemaal verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Ezemaal. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Ezemaal met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 6 zo door naar niveau 19. In de buurt van Ezemaal vang je veel pokemon in een straal van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Ezemaal

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Ezemaal. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Eevee). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Ezemaal zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Ezemaal.

Zeldzame Pokemons in Ezemaal
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Ezemaal. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Ezemaal

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Ezemaal. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Ezemaal? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ezemaal

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Ezemaal? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Ezemaal. Laat weten of jij zit in het gele team Ezemaal, het rode team van Ezemaal of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Ezemaal worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Ezemaal? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Ezemaal waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.