Pokémon Go in Elewijt

Wil jij unieke Pokemons vangen in Elewijt? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Elewijt. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Elewijt gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Nidoking zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Elewijt. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Elewijt? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Elewijt

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Elewijt verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Elewijt. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Elewijt met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 9 zo door naar niveau 20. Binnen Elewijt verzamel je pokemons over meer dan 4,5 km.

Pokemon Gyms in Elewijt

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Elewijt. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Aerodactyl). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Elewijt kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Elewijt.

Zeldzame Pokemons in Elewijt
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Elewijt. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Elewijt

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Elewijt. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Elewijt? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Elewijt

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Elewijt? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Elewijt. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Elewijt, het rode team van Elewijt of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Elewijt worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Elewijt? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Elewijt plus je kunt ervaringen uitwisselen.