Pokémon Go in Duisburg

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Duisburg? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Duisburg. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Duisburg gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Seaking zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Duisburg. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Duisburg? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Duisburg

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Duisburg verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Duisburg. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Duisburg via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 10 gemakkelijk naar niveau 23. Rondom Duisburg verzamel je pokemons over meer dan 9 km.

Pokemon Gyms in Duisburg

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Duisburg. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Victreebel). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Duisburg zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Duisburg.

Zeldzame Pokemons in Duisburg
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Duisburg. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Duisburg

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Duisburg. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Duisburg? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Duisburg

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Duisburg? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Duisburg. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Duisburg, het rode team van Duisburg of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Duisburg worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Duisburg? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Duisburg en kun je elkaar helpen en tips geven.