Pokémon Go in Bunsbeek

Wil jij Pokemons vangen in Bunsbeek? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Bunsbeek. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Bunsbeek gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Blastoise zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Bunsbeek. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Bunsbeek? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Bunsbeek

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Bunsbeek verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Bunsbeek. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Bunsbeek met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 9 snel naar level 20. In de regio Bunsbeek catch je pokemon go in een gebied van 4 km.

Pokemon Gyms in Bunsbeek

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Bunsbeek. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandslash). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Bunsbeek kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Bunsbeek.

Zeldzame Pokemons in Bunsbeek
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Bunsbeek. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Bunsbeek

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Bunsbeek. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Bunsbeek? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bunsbeek

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Bunsbeek? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Bunsbeek. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Bunsbeek, het rode team Bunsbeek of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Bunsbeek worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Bunsbeek? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Bunsbeek en deel je ervaringen.