Pokémon Go in Bertem

Wil jij Pokemons vangen in Bertem? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Bertem. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Bertem gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Weedle zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Bertem. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Bertem? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Bertem

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Bertem te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Bertem. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Bertem via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 5 snel naar level 16. In de regio Bertem loop je met pokemon go namelijk zo 1 km.

Pokemon Gyms in Bertem

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Bertem. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Gyarados). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Bertem zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Bertem.

Zeldzame Pokemons in Bertem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Bertem. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Bertem

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Bertem. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Bertem? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bertem

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Bertem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Bertem. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Bertem, het rode team Bertem of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Bertem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Bertem? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Bertem en deel je ervaringen.