Pokémon Go in Aarschot

Op zoek naar info over Pokemon Go in Aarschot? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Aarschot. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Aarschot gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Hitmonchan gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Aarschot. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Aarschot? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Aarschot

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Aarschot verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Aarschot. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Aarschot plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 10 snel naar level 22. In Aarschot loop je met pokemon go namelijk zo 6,5 km.

Pokemon Gyms in Aarschot

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Aarschot. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Pikachu). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Aarschot zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Aarschot.

Zeldzame Pokemons in Aarschot
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Aarschot. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Aarschot

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Aarschot. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Aarschot? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Aarschot

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Aarschot? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Aarschot. Laat weten of jij zit in het gele team Aarschot, rode team Aarschot of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Aarschot worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Aarschot? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Aarschot plus je kunt ervaringen uitwisselen.